Tilaa ilmoituskanava

Vieritä sivua alas tilauslomakkeelle.

Ilmoituskanavan hyödyt
Tutkimusten mukaan kestävään liiketoimintaan panostavat yritykset saavat kilpailijoihinsa nähden 5–15 vuoden etumatkan. Menestys pohjautuu usein asiakkaiden ja työntekijöiden entistä tiiviimpään sitoutumiseen ja markkinoilla erottautumiseen. Henkilöstö, asiakkaat ja sidosryhmät arvostavat ja edellyttävät vastuullisuutta. Ilmoituskanavan avulla yritykselläsi on mahdollisuus saada tietoa mahdollisista ongelmista varhaisessa vaiheessa ja puuttua niihin. Näin myös kustannukset epäkohtien korjaamisesta ovat alhaisemmat.

Nimettömät ilmoitukset
Ilmoituskanavan välityksellä voidaan jättää nimettömiä ilmoituksia yrityksen toiminnasta. Ilmoitukset voivat koskea epäeettistä toimintaa tai väärinkäytösepäilyjä. Keskuskauppakamarin Ilmoituskanava-palvelun avulla voit tarjota turvallisen ilmoituskanavan henkilöstöllesi, asiakkaillesi tai sidosryhmillesi vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Ilmoitusten käsittely
Yrityksessäsi nimetyt ilmoitusten käsittelijät saavat tiedon jätetystä ilmoituksesta ja tarvittaessa käsittelijät voivat pyytää lisätietoja ilmoittajalta Ilmoituskanavan kautta.

Tiedota ilmoituskanavasta
Kun otat ilmoituskanavan käyttöön, huolehdi, että henkilöstösi ja sidosryhmät löytävät yrityksesi ilmoituskanavan. Henkilöstölle kanavasta voi viestiä esimerkiksi intrassa ja muille sidosryhmille verkkosivuilla.

Tietoturva ja tietosuoja
Keskuskauppakamari ei saa tietoa jätetyistä ilmoituksista tai niiden sisällöstä. Huolehdimme palvelun käyttäjien yksityisyydestä, ja siksi palvelun tietoturva on tärkeää meille. Palvelumme pohjautuu vuonna 2011 perustetun aktiivisen käyttäjäyhteisön kehittämään GlobaLeaks-alustaan. Varmistamme palvelun tietoturvatason yhdessä teknisten ja tietoturvaan erikoistuneiden asiantuntijoidemme kanssa. Palvelun pääsynhallinta, tekninen tietoturva ja taustaprosessit vastaavat korkeita tietoturvastandardeja ja alan parhaita käytäntöjä. Kaikki ilmoitukset salataan jättämisen jälkeen PGP-salausjärjestelmän avulla. Emme tallenna käyttäjien IP-osoitteita tai muita tunnistetietoja ja tarjoamme mahdollisuuden ilmoitusten jättämiseen myös Tor-verkon kautta.

Palvelun hinnat

Ilmoituskanavan perustamismaksu
Jäsenhinta kauppakamareiden jäsenyrityksille 300 € + alv. 24 %. Normaalihinta 500 € + alv. 24 %.

Ilmoituskanavan kuukausimaksu
Palvelun kuukausimaksu perustuu yrityksen henkilöstömäärään. Kuukausimaksuun lisätään alv. 24 %.

Henkilöstömäärä enintään 249

Henkilöstömäärä enintään 249


 • Jäsenhinta 150 €/kk
 • Normaalihinta 180 €/kk
 • Laskutusjaksot: 3, 6 tai 12 kk
Henkilöstömäärä 250 – 1 000

Henkilöstömäärä 250 – 1 000


 • Jäsenhinta 300 €/kk
 • Normaalihinta 360 €/kk
 • Laskutusjaksot: 3, 6 tai 12 kk
Henkilöstömäärä yli 1 000

Henkilöstömäärä yli 1 000


 • Jäsenhinta 500 €/kk
 • Normaalihinta 600 €/kk
 • Laskutusjaksot: 3, 6 tai 12 kk

Samaan konserniin kuuluville yrityksille teemme mielellämme erillisen tarjouksen, joka kattaa konsernin eri yritysten tarpeet.

Tilaus on voimassa 12 kuukautta tilauksen alkamisesta ja uusiutuu automaattisesti, ellei palvelua irtisanota ennen uusiutumista. Katso tarkemmat tiedot sopimusehtojen kohdasta 8 ja 12: Ilmoituskanavan sopimusehdot

Palveluntarjoaja: Keskuskauppakamarin Palvelu Oy

Täytä tilauslomake tai jätä meille yhteydenottopyyntö. Vastaanotettuamme tilauksesi olemme yhteydessä ja käymme läpi kanavan avaamiseen liittyvät asiat.

Tilaa kanava

  Yritystiedot

  Yhteystiedot

  Ilmoitusten käsittelijät

  Avoin viestikenttä  Jätä yhteydenottopyyntö

   Haluatko ilmoittaa väärinkäytösepäilystä?

   Tämän verkkosivun kautta yritykset voivat hankkia itselleen Ilmoituskanavan. Väärinkäytöksistä tai niiden epäilyistä ilmoitetaan kunkin yrityksen oman Ilmoituskanavan kautta. Tiedot kunkin yrityksen Ilmoituskanavasta saat yritykseltä itseltään, esimerkiksi yrityksen verkkosivuilta. Keskuskauppakamari ei ota vastaan ilmoituksia väärinkäytösepäilyistä.